Biztosítsa kedvencét!

A kötelező felelősség biztosítás mellett érdemes elgondolkodni a Casco biztosításon.

Motorozás közben, de akár a garázsban is történhetnek olyan események, amik komoly anyagi károkat okozhatnak a járműben.

Amíg a Kötelező biztosítás fedezi az általunk másoknak okozott károkat, a MotorCasco fedezetet nyújt az elemi és töréskárokra valamint a lopáskárokra.

Mire fizet a biztosítás?

Motor lopása, motor törése, elemi károk (tűz, jégverés, stb.). Kiterjeszthető a bukósisakra és a motorosruhára is.

Kárrendezés

Gyors és korrekt kárrendezés

Feltételek

A szerződést a tulajdonos vagy az üzembentartó kötheti meg újonnan vásárolt vagy használt motorokra.

Miért van szüksége motor biztosításra?

A javítási költségek, alkatrészek árai térülnek a balesetek, elemi károk után, lopás esetén pedig a lopáskori érték térül meg.

A Casco termék mind a kisebb, mind a nagyobb károk esetén komoly anyagi segítséget jelent, ezen kívül olyan szolgáltatásokat nyújt, ami hasznos lehet egy műszaki hiba esetén (assistance). A téli időszakban, amikor a motor nincs használatban aktiválható a garázs csomag, ami jelentős díjkedvezményt ad, az elemi és lopás károk továbbra is megtérülnek.

Komplex szolgáltatás csomag

Töréskár, Lopáskár, Elemi kár 100%
Kiegészítők (assistance, bukósisak, motorosruha) 100%
Személyes tanácsadó, aki elérhető, és segít 100%
Kedvezmények*, Megbízható szolgáltatás 100%

* meglévő Alfa-s GFB, lakásbiztosítás, jogosítvány kedvezmény a legalább 4 éve megszerzett jogosítvány esetén, vezetéstechnikai vizsga kedvezmény

Kárrendezés

Egyszerű és gyors folyamat, ahol a bejelentés fogadása után nem csak a károkat rendezi a biztosító, hanem megoldási tervet készít, szakértőket jelöl ki. Fontos, hogy folyamatosan kapcsolat a szolgáltató és a kárt elszenvedő ügyfél között.

KAPCSOLAT

    Olvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót